
Poznaj świat herbat. Przygotowanie naparu herbacianego to wyciszający proces, który pomaga wydobyć najlepsze właściwości zawarte w liściach herbaty. Spotkanie ma charakter warsztatów połączonych z degustacją kilku rodzajów wywarów pochodzących z półproduktów oraz ziół najwyższej klasy. Całość połączona z ciekawostkami o gatunkach herbaty szlachetnej, jej działaniu na organizm człowieka oraz prawidłowych sposobach parzenia. Warsztaty te dedykujemy zarówno smakoszom herbat jak i osobom, które dopiero chcą zacząć swoją przygodę z herbatami szlachetnymi.
Oferujemy:
- Szereg scenariuszy i opcji tematycznych
- Degustacje prowadzone przez doświadczonego specjalistę
- BOXY warsztatowe dla wszystkich uczestników
- Profesjonalna realizacja transmisji na żywo
- Szeroki wybór studiów realizacyjnych
- Szerokie możliwości brandingu podczas relacji
Tomasz Małek absolwent Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. Z gastronomią związany od 2003 roku. W swojej dotychczasowej karierze zawodowej wystąpił w ponad 180 konkursach barmańskich w 35 państwach świata, wygrywając 66 z nich m. in. Las Vegas, Tokio, Monte Carlo, Londynie, Moskwie, Kapsztadzie, Barcelonie i wiele innych. Jako jedyny barman na świecie wygrał czterokrotnie międzynarodową ligę Flair WFA Grand Slam oraz również jako jedyny barman na świecie czterokrotnie zwyciężył najstarszy i najbardziej prestiżowy konkurs – mistrzostwa świata w stylu flair – Roadhouse World Final. Współtwórca i ambasador Domu Wódki w Warszawie , pierwszej polskiej restauracji nominowanej do „Restaurants Award” oraz brand ambasador marki „Dilmah”.
